Kosten

Kosten peuteropvang de Rakkers voor 2019:

Tarieven:
De ouderbijdrage voor de peuterspeelzaal is voor één ochtend per week per maand € 93,33

Als beide ouders werken kunnen zij hiervoor een toeslag aanvragen via het rijk bij kinderopvang toeslag.

Als 1 ouder werkt kunt u een toeslag aanvragen via gemeente Wijk bij Duurstede.

Voor meer informatie hierover zie:

 

Flexibele opvang
Sinds Januari 2006 zijn wij gestart met flexibele opvang omdat wij regelmatig de vraag kregen of een kind eenmalig een ochtend extra kan komen. De aanvraag voor een extra keer kan gedaan worden via de mail. De betaling van deze ochtend gebeurt via incasso achteraf. We proberen uw kind in principe bij zijn/haar eigen leidster te plaatsen. Meestal lukt dit ook, maar mocht dit niet gaan, dan gaat hij/zij naar een andere groep, maar dit gebeurt altijd in overleg.

Voorwaarde is wel, dat we blijven voldoen aan de wettelijke regels voor wat betreft de groepsgrootte. Als er een plekje vrij is, dan is dit mogelijk tegen een betaling van € 24,50 per ochtend.

Plaatsing en opzegging:

Komt uw kind halverwege een maand dan wordt er een verdeling uitgevoerd op het maand bedrag zodat u alleen het bedrag betaald voor de dagen dat uw kind komt. Deze verdeling gebeurd ook als uw kind halverwege de maand weg gaat.

Inschrijf procedure en formulieren
Voor meer informatie hierover zie voorblad website algemene informatie onder tapblad plaatsing of via deze link.

Uitschrijving:
Moet tenminste 1 maanden van te voren via een uitschrijfformulier worden gemeld. Dit formulier is bij de groepsleidsters te verkrijgen of via deze link.

Doet u dit niet (tijdig), dan moet u helaas gewoon doorbetalen.